- Bewaar

- Bewaar
Homemade cheeseburger
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in fijne halvemaantjes en de halve rode ui in dunne ringen.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de tomaat in gelijke schijfjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij het spek heel fijn.
-
Verkruimel de beschuiten en meng samen met de fijngesnipperde sjalot, het ei en het spek onder het gehakt. Kruid met peper. Vorm met uw handen 4 gelijke hamburgers.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Laat daarna nog ± 10 min. verder garen op een zacht vuur. Draai halverwege om.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Draai de hamburgers om, leg er een sneetje cheddar op en laat even smelten.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens 1 hamburger op de onderste helft. Bestrijk de hamburger met de mosterd en de ketchup en verdeel er de ijsbergsla en de schijfjes tomaat, komkommer en rode ui over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in fijne halvemaantjes en de halve rode ui in dunne ringen.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de tomaat in gelijke schijfjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij het spek heel fijn.
-
Verkruimel de beschuiten en meng samen met de fijngesnipperde sjalot, het ei en het spek onder het gehakt. Kruid met peper. Vorm met uw handen 4 gelijke hamburgers.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Laat daarna nog ± 10 min. verder garen op een zacht vuur. Draai halverwege om.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Draai de hamburgers om, leg er een sneetje cheddar op en laat even smelten.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens 1 hamburger op de onderste helft. Bestrijk de hamburger met de mosterd en de ketchup en verdeel er de ijsbergsla en de schijfjes tomaat, komkommer en rode ui over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières