- Bewaar
- Bewaar
Hondstongrolletjes met broccolicrème en pestoroom
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Breng de visbouillon aan de kook in een kookpot. Schik er de diepgevroren tongrolletjes naast elkaar in en laat 25 min. garen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de broccoliroosjes en -stukjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak grof met een vork. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.
-
Breng de room samen met de fijngesnipperde sjalot aan de kook. Laat pruttelen tot de sjalot gaar is en de room voor de helft is ingekookt. Roer er de pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep 2 lepels broccolicrème op elk bord en leg er telkens 2 hondstongrolletjes op. Lepel er de pestoroom over en versier met enkele lompviseitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Breng de visbouillon aan de kook in een kookpot. Schik er de diepgevroren tongrolletjes naast elkaar in en laat 25 min. garen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de broccoliroosjes en -stukjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak grof met een vork. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.
-
Breng de room samen met de fijngesnipperde sjalot aan de kook. Laat pruttelen tot de sjalot gaar is en de room voor de helft is ingekookt. Roer er de pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep 2 lepels broccolicrème op elk bord en leg er telkens 2 hondstongrolletjes op. Lepel er de pestoroom over en versier met enkele lompviseitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier