Ijskoude rodevruchtenrepen
- Bewaar

- Bewaar
Ijskoude rodevruchtenrepen
Tussendoortje
10 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
237 kcal
Vet
8.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
28.7 g
Suiker
27.3 g
Vezel
6.5 g
Eiwit
9 g
Zout
0.5 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in 2.
-
Pluk de aalbessen van de takjes.
-
Rasp de pure chocolade.
-
Bereiding:
-
Bedek een taartvorm of een diepe schaal met bakpapier en giet er de plantaardige drink in.
-
Verdeel er het fruit, de pistachenoten, de chocolade en de honing over.
-
3 Zet minsten 2 u. in de diepvriezer.
-
Haal 5 à 10 min. voor het opeten uit de diepvriezer en snij in repen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in 2.
-
Pluk de aalbessen van de takjes.
-
Rasp de pure chocolade.
-
Bereiding:
-
Bedek een taartvorm of een diepe schaal met bakpapier en giet er de plantaardige drink in.
-
Verdeel er het fruit, de pistachenoten, de chocolade en de honing over.
-
3 Zet minsten 2 u. in de diepvriezer.
-
Haal 5 à 10 min. voor het opeten uit de diepvriezer en snij in repen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
237 kcal
Vet
8.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
28.7 g
Suiker
27.3 g
Vezel
6.5 g
Eiwit
9 g
Zout
0.5 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?