Ijskoude rodevruchtenrepen
Ijskoude rodevruchtenrepen

Ijskoude rodevruchtenrepen

Tussendoortje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 8.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 28.7 g
Suiker 27.3 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 9 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in 2.

  3. Pluk de aalbessen van de takjes.

  4. Rasp de pure chocolade.

  5. Bereiding:
  6. Bedek een taartvorm of een diepe schaal met bakpapier en giet er de plantaardige drink in.

  7. Verdeel er het fruit, de pistachenoten, de chocolade en de honing over.

  8. 3 Zet minsten 2 u. in de diepvriezer.

  9. Haal 5 à 10 min. voor het opeten uit de diepvriezer en snij in repen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in 2.

  3. Pluk de aalbessen van de takjes.

  4. Rasp de pure chocolade.

  5. Bereiding:
  6. Bedek een taartvorm of een diepe schaal met bakpapier en giet er de plantaardige drink in.

  7. Verdeel er het fruit, de pistachenoten, de chocolade en de honing over.

  8. 3 Zet minsten 2 u. in de diepvriezer.

  9. Haal 5 à 10 min. voor het opeten uit de diepvriezer en snij in repen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 8.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 28.7 g
Suiker 27.3 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 9 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal