- Bewaar

- Bewaar
Indische eenpansmaaltijd met kip en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Elysis A.C. Rosé d'Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne reepjes.
-
Breng een pan water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Kook de tarwegraantjes 15 min., giet af en laat uitlekken.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Meng de chilisaus, de sojasaus, het citroensap, het kerriepoeder, de komijn en peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olie toe. Doe er de gember, de geperste look, de uiringen en de reepjes kip bij. Roerbak 3 min.
-
Doe er de broccoli bij en laat nog 1 min. bakken.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de tomaatjes, de uitgelekte tarwegraantjes en het kruidenmengsel toe en bak nog 3 min.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voor DIEPVRIESVLEES Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.
Onze drankensuggesties
Wijn Elysis A.C. Rosé d'Anjou
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne reepjes.
-
Breng een pan water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Kook de tarwegraantjes 15 min., giet af en laat uitlekken.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Meng de chilisaus, de sojasaus, het citroensap, het kerriepoeder, de komijn en peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olie toe. Doe er de gember, de geperste look, de uiringen en de reepjes kip bij. Roerbak 3 min.
-
Doe er de broccoli bij en laat nog 1 min. bakken.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de tomaatjes, de uitgelekte tarwegraantjes en het kruidenmengsel toe en bak nog 3 min.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voor DIEPVRIESVLEES Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.
Onze drankensuggesties
Wijn Elysis A.C. Rosé d'Anjou