- Bewaar

- Bewaar
Indonesische gadogado met rijst
Onze drankensuggesties
Bier Pauwel Kwak Amberbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
(35 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard in water. Pel en snij in de lengte in 2.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de slaharten in dunne reepjes.
-
Spoel de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de rijstolie in een pan en bak het seitangehakt (instructies: zie verpakking). Kruid met peper.
-
Verdeel de rijst en de slaharten over diepe borden. Verdeel er de broccoliroosjes, de lente-uitjes en de zwarte bonen over. Werk af met het seitangehakt en de hardgekookte eieren. Geef er de satésaus bij.
Onze drankensuggesties
Bier Pauwel Kwak Amberbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
(35 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard in water. Pel en snij in de lengte in 2.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de slaharten in dunne reepjes.
-
Spoel de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de rijstolie in een pan en bak het seitangehakt (instructies: zie verpakking). Kruid met peper.
-
Verdeel de rijst en de slaharten over diepe borden. Verdeel er de broccoliroosjes, de lente-uitjes en de zwarte bonen over. Werk af met het seitangehakt en de hardgekookte eieren. Geef er de satésaus bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Pauwel Kwak Amberbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten