Indonesische gadogado met rijst
Indonesische gadogado met rijst

Indonesische gadogado met rijst

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2494 kj
Energie 596 kcal
Vet 17.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 71.3 g
Suiker 11.4 g
Vezel 8 g
Eiwit 33.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (35 min.)
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Kook intussen de eieren 10 min. hard in water. Pel en snij in de lengte in 2.

  4. Verdeel de broccoli in roosjes en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de slaharten in dunne reepjes.

  6. Spoel de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.

  7. Verhit de rijstolie in een pan en bak het seitangehakt (instructies: zie verpakking). Kruid met peper.

  8. Verdeel de rijst en de slaharten over diepe borden. Verdeel er de broccoliroosjes, de lente-uitjes en de zwarte bonen over. Werk af met het seitangehakt en de hardgekookte eieren. Geef er de satésaus bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (35 min.)
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Kook intussen de eieren 10 min. hard in water. Pel en snij in de lengte in 2.

  4. Verdeel de broccoli in roosjes en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de slaharten in dunne reepjes.

  6. Spoel de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.

  7. Verhit de rijstolie in een pan en bak het seitangehakt (instructies: zie verpakking). Kruid met peper.

  8. Verdeel de rijst en de slaharten over diepe borden. Verdeel er de broccoliroosjes, de lente-uitjes en de zwarte bonen over. Werk af met het seitangehakt en de hardgekookte eieren. Geef er de satésaus bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2494 kj
Energie 596 kcal
Vet 17.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 71.3 g
Suiker 11.4 g
Vezel 8 g
Eiwit 33.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Pauwel Kwak Amberbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten

Bekijk het recept digitaal