Jenevercocktail met passievrucht
Jenevercocktail met passievrucht

Jenevercocktail met passievrucht

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een shaker voor de helft met gemalen ijs.

  3. Snij 1 passievrucht open en lepel er het vruchtvlees uit.

  4. Doe het vruchtvlees van de passievrucht, de passievruchtensiroop, de citroenjenever en het limoensap bij het ijs en schud goed.

  5. Schenk in een breed glas en leg er de overgebleven halve passievrucht in als versiering. Geef er een lepeltje bij om ook de passievrucht op te eten.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een shaker voor de helft met gemalen ijs.

  3. Snij 1 passievrucht open en lepel er het vruchtvlees uit.

  4. Doe het vruchtvlees van de passievrucht, de passievruchtensiroop, de citroenjenever en het limoensap bij het ijs en schud goed.

  5. Schenk in een breed glas en leg er de overgebleven halve passievrucht in als versiering. Geef er een lepeltje bij om ook de passievrucht op te eten.

Bekijk het recept digitaal