In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 200 g chorizoschijfjes in fijne reepjes en snipper 15 blaadjes basilicum fijn.
Mix 250 g zelfrijzende bloem met 6 eieren en 8 eetl. plantaardige olie. Roer er met een spatel 6 eetl. geraspte kaas, de reepjes chorizo en het basilicum onder.
Lepel 20 eetl. deeg op een bakplaat met bakpapier (laat genoeg ruimte tussen de verschillende porties). Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 200 g chorizoschijfjes in fijne reepjes en snipper 15 blaadjes basilicum fijn.
Mix 250 g zelfrijzende bloem met 6 eieren en 8 eetl. plantaardige olie. Roer er met een spatel 6 eetl. geraspte kaas, de reepjes chorizo en het basilicum onder.
Lepel 20 eetl. deeg op een bakplaat met bakpapier (laat genoeg ruimte tussen de verschillende porties). Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.