Kabeljauw en pasta met pompoen en witloof
Kabeljauw en pasta met pompoen en witloof

Kabeljauw en pasta met pompoen en witloof

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de selder in blokjes van ± 1 cm. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne repen. Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes.

  3. Kook de penne en de groenten 10 à 15 min. gaar in ongezouten water. Voeg 5 min. voor het einde het stukje kabeljauw toe.

  4. Giet af en voeg de plantaardige olie toe. Mix samen met de dille fijn.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de selder in blokjes van ± 1 cm. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne repen. Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes.

  3. Kook de penne en de groenten 10 à 15 min. gaar in ongezouten water. Voeg 5 min. voor het einde het stukje kabeljauw toe.

  4. Giet af en voeg de plantaardige olie toe. Mix samen met de dille fijn.

Bekijk het recept digitaal