- Bewaar

- Bewaar
Kalkoen in zoete gembermarinade
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn 1492 Merlot-Sangiovese-Bonarda Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de gember in fijne staafjes.
-
Snipper de koriander fijn. Hou enkele blaadjes opzij voor de afwerking.
-
Pers het knoflookteentje fijn.
-
Meng de bruine suiker met de gemberstaafjes, de sojasaus, de fijngesneden knoflook en koriander. Kruid met peper en zout. Laat er de kalkoenenlapjes minstens 30 min. in marineren in de koelkast.
-
Rasp de wortelen en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de kool in heel fijne reepjes. Overgiet met de chilisaus en voeg de wortelen toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Dep het vlees droog en bak gedurende 3 min. aan elke kant op een matig warm en ingeolied rooster.
-
Werk de wortelsalade af met een blaadje koriander.
-
Dien de gebakken kalkoenensneden op met de wortelsalade en Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn 1492 Merlot-Sangiovese-Bonarda Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de gember in fijne staafjes.
-
Snipper de koriander fijn. Hou enkele blaadjes opzij voor de afwerking.
-
Pers het knoflookteentje fijn.
-
Meng de bruine suiker met de gemberstaafjes, de sojasaus, de fijngesneden knoflook en koriander. Kruid met peper en zout. Laat er de kalkoenenlapjes minstens 30 min. in marineren in de koelkast.
-
Rasp de wortelen en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de kool in heel fijne reepjes. Overgiet met de chilisaus en voeg de wortelen toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Dep het vlees droog en bak gedurende 3 min. aan elke kant op een matig warm en ingeolied rooster.
-
Werk de wortelsalade af met een blaadje koriander.
-
Dien de gebakken kalkoenensneden op met de wortelsalade en Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn 1492 Merlot-Sangiovese-Bonarda Argentinië