- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenengebraad op z'n Italiaans
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Schil de steeltjes en snipper ze fijn.
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Bereiding:
-
Leg het kalkoenengebraad in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur naar 180 °C en bestrijk het gebraad met de pesto. Giet de witte wijn in de ovenschaal en zet nog 30 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de broccoli 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bedek het gebraad met de schijfjes mozzarella en de blaadjes basilicum en zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.
-
Haal het vlees uit de ovenschaal en hou warm. Giet de lichte room in de ovenschaal en schraap de braadresten los met een houten lepel. Giet de saus in een steelpannetje en breng 1 à 2 min. aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta onder de broccoli en de saus.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en geef er de pasta met broccoli bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Schil de steeltjes en snipper ze fijn.
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Bereiding:
-
Leg het kalkoenengebraad in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur naar 180 °C en bestrijk het gebraad met de pesto. Giet de witte wijn in de ovenschaal en zet nog 30 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de broccoli 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bedek het gebraad met de schijfjes mozzarella en de blaadjes basilicum en zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.
-
Haal het vlees uit de ovenschaal en hou warm. Giet de lichte room in de ovenschaal en schraap de braadresten los met een houten lepel. Giet de saus in een steelpannetje en breng 1 à 2 min. aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta onder de broccoli en de saus.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en geef er de pasta met broccoli bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië