- Bewaar

- Bewaar
Kerriescampi met tartaar van appel en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de scampi's ontdooien en dep droog.
-
Pers de halve limoen.
-
Schil de appel en snij in hele kleine stukjes. Besprenkel met een beetje limoensap.
-
Snij het lente-uitje in de lengte in 4 en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de lente-ui, de appel, de avocado en de munt voorzichtig door elkaar.
-
Verhit de olijfolie in een pan en leg er de scampi's in. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Bak de scampi's ± 2 min. Op een hoog vuur.
-
Verdeel de appel-avocadomengeling over 12 glaasjes en schik in elk glaasje een gebakken scampi. Serveer meteen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de scampi's ontdooien en dep droog.
-
Pers de halve limoen.
-
Schil de appel en snij in hele kleine stukjes. Besprenkel met een beetje limoensap.
-
Snij het lente-uitje in de lengte in 4 en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de lente-ui, de appel, de avocado en de munt voorzichtig door elkaar.
-
Verhit de olijfolie in een pan en leg er de scampi's in. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Bak de scampi's ± 2 min. Op een hoog vuur.
-
Verdeel de appel-avocadomengeling over 12 glaasjes en schik in elk glaasje een gebakken scampi. Serveer meteen.