- Bewaar

- Bewaar
Kippenbrazade met fruitige rijst
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de ananas oppervlakkig ontdooien en snij in kleine gelijke blokjes.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine gelijke blokjes.
-
Breng 3 eetl. water aan de kook en meng er de rijst onder. Dek af en laat 3 min. garen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Verhit de olijfolie in een pan en bak de brazades 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
2 Meng intussen de ananas, de mango en decaesardressing onder de rijst.
-
3 Verdeel de rijst over 8 schaaltjes (bv. bamboebootjes), schik er de kippenbrazade op en werk af met een plukje waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de ananas oppervlakkig ontdooien en snij in kleine gelijke blokjes.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine gelijke blokjes.
-
Breng 3 eetl. water aan de kook en meng er de rijst onder. Dek af en laat 3 min. garen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Verhit de olijfolie in een pan en bak de brazades 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
2 Meng intussen de ananas, de mango en decaesardressing onder de rijst.
-
3 Verdeel de rijst over 8 schaaltjes (bv. bamboebootjes), schik er de kippenbrazade op en werk af met een plukje waterkers.