- Bewaar

- Bewaar
Kippenescalope met butternut en penne met artisjokpesto
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de kippenescalopes in de lengte in 2.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de helft van de artisjokharten in 4. Laat de andere helft in hun geheel.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoenblokes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenescalopes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Maak de pesto: mix de volledige artisjokharten met 2 eetl. olie uit de verpakking, de parmezaan, 4 eetl. water en 2 eetl. amandelschilfers.
-
Meng de pesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er de kippenescalope op. Lepel er de pompoenblokjes en 4 kwartjes artisjok over. Werk af met de rest van de amandelschilfers en het bieslook.
Uw verse bieslook bewaren "Knip regelmatig de puntjes van het bieslook af, zo gaat uw plantje verder groeien. Zet het op een plekje met veel licht, maar niet in volle zon en geef het regelmatig water. U kan uw bieslook ook in een bloempot of in de tuin planten als het platje te groot wordt. Wanneer u de puntjes een tijdje niet knipt, groeien er paarse, eetbare bloemen aan."
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de kippenescalopes in de lengte in 2.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de helft van de artisjokharten in 4. Laat de andere helft in hun geheel.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoenblokes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenescalopes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Maak de pesto: mix de volledige artisjokharten met 2 eetl. olie uit de verpakking, de parmezaan, 4 eetl. water en 2 eetl. amandelschilfers.
-
Meng de pesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er de kippenescalope op. Lepel er de pompoenblokjes en 4 kwartjes artisjok over. Werk af met de rest van de amandelschilfers en het bieslook.
Uw verse bieslook bewaren "Knip regelmatig de puntjes van het bieslook af, zo gaat uw plantje verder groeien. Zet het op een plekje met veel licht, maar niet in volle zon en geef het regelmatig water. U kan uw bieslook ook in een bloempot of in de tuin planten als het platje te groot wordt. Wanneer u de puntjes een tijdje niet knipt, groeien er paarse, eetbare bloemen aan."
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France