- Bewaar

- Bewaar
Kippensoep met rijst, kokosmelk en peterseliewortel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de peterseliewortels en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de stengels selder in blokjes van 1/2 cm. Hou de blaadjes apart en snipper ze fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 min.
-
Voeg de blokjes peterseliewortel en selder toe en bestrooi met het kerriepoeder. Laat 2 min. stoven.
-
Overgiet met 2 L water en voeg de bouillonblokjes en de rijst toe. Breng aan de kook, dek af en laat ± 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de kokosmelk onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde selderblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de peterseliewortels en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de stengels selder in blokjes van 1/2 cm. Hou de blaadjes apart en snipper ze fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 min.
-
Voeg de blokjes peterseliewortel en selder toe en bestrooi met het kerriepoeder. Laat 2 min. stoven.
-
Overgiet met 2 L water en voeg de bouillonblokjes en de rijst toe. Breng aan de kook, dek af en laat ± 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de kokosmelk onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde selderblaadjes.