- Bewaar

- Bewaar
Kletskoppen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg dan 25 g water toe. Meng en kneed alles goed door elkaar. Laat min. 4 u. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Haal het deeg uit de koelkast en schep er kleine bolletjes uit met een lepeltje. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en duw ze plat. Leg de bolletjes ver genoeg uit elkaar.
-
Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven, laat afkoelen enneem ze dan van de bakplaat.
- Deze kletskoppen zijn ook lekker bij een ijsje. Je kan ze zo serveren of er ijssandwiches mee maken. Leg dan een bolletje ijs tussen 2 koekjes en werk eventueel af met bakdecoratie. - Ook origineel: combineer de kletskoppen met een hartige vulling zoals zachte gekruide geitenkaas en serveer als aperitiefhapje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg dan 25 g water toe. Meng en kneed alles goed door elkaar. Laat min. 4 u. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Haal het deeg uit de koelkast en schep er kleine bolletjes uit met een lepeltje. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en duw ze plat. Leg de bolletjes ver genoeg uit elkaar.
-
Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven, laat afkoelen enneem ze dan van de bakplaat.
- Deze kletskoppen zijn ook lekker bij een ijsje. Je kan ze zo serveren of er ijssandwiches mee maken. Leg dan een bolletje ijs tussen 2 koekjes en werk eventueel af met bakdecoratie. - Ook origineel: combineer de kletskoppen met een hartige vulling zoals zachte gekruide geitenkaas en serveer als aperitiefhapje.