In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng de grijze garnalen met de zure room, het kerriepoeder, peper en zout.
Rasp de appelen fijn en meng er het citroensap door.
Snipper de dille fijn, u hebt 2 eetl. nodig.
Verdeel de geraspte appel over de aperitiefglaasjes. Strooi er telkens wat fijngesnipperde dille over en vul aan met een laagje garnalen in zure room. Werk af met een fijn takje dille.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng de grijze garnalen met de zure room, het kerriepoeder, peper en zout.
Rasp de appelen fijn en meng er het citroensap door.
Snipper de dille fijn, u hebt 2 eetl. nodig.
Verdeel de geraspte appel over de aperitiefglaasjes. Strooi er telkens wat fijngesnipperde dille over en vul aan met een laagje garnalen in zure room. Werk af met een fijn takje dille.