- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijk glaasje met parelcouscous en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers hem.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Duw door een zeefje en vang het sap op.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in 1/2 L water met het halve blokje groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Doe de paprika, de avocado, de rode ui, de granaatappelpitten, het bieslook, de limoenzeste, de olijfolie en het passievruchtensap in een kom. Meng door elkaar.
-
Meng er de parelcouscous onder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over 9 glaasjes en werk af met de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers hem.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Duw door een zeefje en vang het sap op.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in 1/2 L water met het halve blokje groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Doe de paprika, de avocado, de rode ui, de granaatappelpitten, het bieslook, de limoenzeste, de olijfolie en het passievruchtensap in een kom. Meng door elkaar.
-
Meng er de parelcouscous onder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over 9 glaasjes en werk af met de rucola.