- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke brochetjesmix
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en dep droog. Snij in 2 en maak 8 porties. Rol elke portie in een sneetje gedroogde ham.
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. in kokend water. Spoel onder koud water, pel en snij in de lengte in 2.
-
Schraap de zaadlijsten uit de komkommer en schep er 8 bolletjes uit met een meloenschepje. Schep ook 12 bolletjes uit 1/2 meloen.
-
Snij de droge worst in 8 schijfjes. Snij de brie in 4 plakken van ± 1 cm dik en snij elke plak in 2.
-
Bereiding:
-
Steek afwisselend 3 bolletjes meloen en 2 asperge-hamrolletjes op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 3 druiven en 2 schijfjes droge worst op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 2 kerstomaten, 2 bolletjes komkommer en 2 halve kwartel eitjes op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 2 radijzen (met wat loof aan) en 2 stukjes brie op 4 prikkertjes.
-
Steek alle spiesjes in de halve meloen.
Voedingswaarde 1 asperge-hamspiesje: Energie 129 kcal - Eiwitten 13,6 g - Vetten 4,8 g - Koolhydraten 8,0 g 1 spiesje met worst: Energie 114 kcal - Eiwitten 6,6 g - Vetten 8,4 g - Koolhydraten 3,2 g 1 spiesje met kwartelei: Energie 38 kcal - Eiwitten 3,2 g - Vetten 2,2 g - Koolhydraten 1,1 g 1 spiesje met brie: Energie 115 kcal - Eiwitten 8,6 g - Vetten 8,7 g - Koolhydraten 0,5 g
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges en kook 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en dep droog. Snij in 2 en maak 8 porties. Rol elke portie in een sneetje gedroogde ham.
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. in kokend water. Spoel onder koud water, pel en snij in de lengte in 2.
-
Schraap de zaadlijsten uit de komkommer en schep er 8 bolletjes uit met een meloenschepje. Schep ook 12 bolletjes uit 1/2 meloen.
-
Snij de droge worst in 8 schijfjes. Snij de brie in 4 plakken van ± 1 cm dik en snij elke plak in 2.
-
Bereiding:
-
Steek afwisselend 3 bolletjes meloen en 2 asperge-hamrolletjes op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 3 druiven en 2 schijfjes droge worst op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 2 kerstomaten, 2 bolletjes komkommer en 2 halve kwartel eitjes op 4 prikkertjes.
-
Steek afwisselend 2 radijzen (met wat loof aan) en 2 stukjes brie op 4 prikkertjes.
-
Steek alle spiesjes in de halve meloen.
Voedingswaarde 1 asperge-hamspiesje: Energie 129 kcal - Eiwitten 13,6 g - Vetten 4,8 g - Koolhydraten 8,0 g 1 spiesje met worst: Energie 114 kcal - Eiwitten 6,6 g - Vetten 8,4 g - Koolhydraten 3,2 g 1 spiesje met kwartelei: Energie 38 kcal - Eiwitten 3,2 g - Vetten 2,2 g - Koolhydraten 1,1 g 1 spiesje met brie: Energie 115 kcal - Eiwitten 8,6 g - Vetten 8,7 g - Koolhydraten 0,5 g