In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij een brede lint van de ongeschilde halve komkommer met een dunschiller en hou apart. Rasp de rest van de komkommer en mix in de blender op hoge snelheid.
Duw de gemixte komkommer met een lepel door een fijne zeef en vang het sap op.
Pers de halve citroen. Mix het sap samen met het opgevangen komkommersap, de vlierbloesem- en rietsuikersiroop, de gin en gemalen ijs in de blender.
Rol het komkommerlint op en laat voorzichtig zakken in een glas, zodat het tegen de rand blijft hangen. Giet er de slush over en werk af met plukje dille.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij een brede lint van de ongeschilde halve komkommer met een dunschiller en hou apart. Rasp de rest van de komkommer en mix in de blender op hoge snelheid.
Duw de gemixte komkommer met een lepel door een fijne zeef en vang het sap op.
Pers de halve citroen. Mix het sap samen met het opgevangen komkommersap, de vlierbloesem- en rietsuikersiroop, de gin en gemalen ijs in de blender.
Rol het komkommerlint op en laat voorzichtig zakken in een glas, zodat het tegen de rand blijft hangen. Giet er de slush over en werk af met plukje dille.