- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met kaas en sinaasappelvinaigrette
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de schil van de halve sinaasappel en pers de halve sinaasappel.
-
Breng wat water aan de kook en dompel de sinaasappelzeste 1 min. onder. Giet af en dep de zeste goed droog.
-
Meng het sinaasappelsap met de olijfolie, de honing en de zeste. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, pel en snij dikkere aardappelen in 2 of 4.
-
Verwijder intussen de korst van de kaas en snij in gelijke blokjes.
-
Meng de tuinkers met de krielaardappelen en de kaasblokjes.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het aardappelslaatje met de notenmix en besprenkel met de sinaasappelvinaigrette.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de schil van de halve sinaasappel en pers de halve sinaasappel.
-
Breng wat water aan de kook en dompel de sinaasappelzeste 1 min. onder. Giet af en dep de zeste goed droog.
-
Meng het sinaasappelsap met de olijfolie, de honing en de zeste. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, pel en snij dikkere aardappelen in 2 of 4.
-
Verwijder intussen de korst van de kaas en snij in gelijke blokjes.
-
Meng de tuinkers met de krielaardappelen en de kaasblokjes.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het aardappelslaatje met de notenmix en besprenkel met de sinaasappelvinaigrette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië