In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Mix een fijngesnipperd sjalotje, een geperst knoflookteentje, de takjes peterselie, de takjes vers basilicum, de tijm, de Provençaalse kruiden, de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout. Meng onder de mayonaise.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Mix een fijngesnipperd sjalotje, een geperst knoflookteentje, de takjes peterselie, de takjes vers basilicum, de tijm, de Provençaalse kruiden, de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout. Meng onder de mayonaise.