Kruidendip
Kruidendip

Kruidendip

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Mix een fijngesnipperd sjalotje, een geperst knoflookteentje, de takjes peterselie, de takjes vers basilicum, de tijm, de Provençaalse kruiden, de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout. Meng onder de mayonaise.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Mix een fijngesnipperd sjalotje, een geperst knoflookteentje, de takjes peterselie, de takjes vers basilicum, de tijm, de Provençaalse kruiden, de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout. Meng onder de mayonaise.

Bekijk het recept digitaal