Kruidige gehaktballetjes
- Bewaar

- Bewaar
Kruidige gehaktballetjes
25 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
31 kcal
Vet
1.9 g
Koolhydraat
0.7 g
Eiwit
2.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het gehakt met het ei, het fijngesnipperde sjalotje en de kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg het paneermeel toe en roer goed om.
-
Rol balletjes van het gehakt van ongeveer 2 cm doorsnede. Druk goed aan met de handen.
-
Bak de balletjes 5 tot 10 min. op een hete grill.
-
Afwerking:
-
Dien op met prikkertjes en een dipsausje zoals bv. tartaarsaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het gehakt met het ei, het fijngesnipperde sjalotje en de kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg het paneermeel toe en roer goed om.
-
Rol balletjes van het gehakt van ongeveer 2 cm doorsnede. Druk goed aan met de handen.
-
Bak de balletjes 5 tot 10 min. op een hete grill.
-
Afwerking:
-
Dien op met prikkertjes en een dipsausje zoals bv. tartaarsaus.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
31 kcal
Vet
1.9 g
Koolhydraat
0.7 g
Eiwit
2.8 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?