Kruidige gehaktballetjes
Kruidige gehaktballetjes

Kruidige gehaktballetjes

25 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het sjalotje fijn.

  3. Bereiding:
  4. Meng het gehakt met het ei, het fijngesnipperde sjalotje en de kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.

  5. Voeg het paneermeel toe en roer goed om.

  6. Rol balletjes van het gehakt van ongeveer 2 cm doorsnede. Druk goed aan met de handen.

  7. Bak de balletjes 5 tot 10 min. op een hete grill.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met prikkertjes en een dipsausje zoals bv. tartaarsaus.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het sjalotje fijn.

  3. Bereiding:
  4. Meng het gehakt met het ei, het fijngesnipperde sjalotje en de kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.

  5. Voeg het paneermeel toe en roer goed om.

  6. Rol balletjes van het gehakt van ongeveer 2 cm doorsnede. Druk goed aan met de handen.

  7. Bak de balletjes 5 tot 10 min. op een hete grill.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met prikkertjes en een dipsausje zoals bv. tartaarsaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 2.8 g

Bekijk het recept digitaal