- Bewaar

- Bewaar
Kruidige vruchtensla met Griekse yoghurt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het fruit in stukjes en meng alles in een kom.
-
Schil de gember en rasp fijn. Knijp de geraspte gember goed uit boven een kommetje (u hebt 1 à 2 eetl. sap nodig). Lepel het gembersap over het fruit.
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zwarte pitjes uit met een scherp mesje. Doe ze bij het fruit.
-
Snipper de blaadjes citroenmelisse fijn en meng onder de fruitsla. Dek af en zet de kom 2 u. in de koelkast.
-
Meng de Griekse yoghurt met de honing. Hebt u het graag nog zoeter, voeg dan wat bloemsuiker toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fruitsla over diepe borden of schaaltjes en kruid met zwarte peper (versier ook de rand van de borden met wat zwarte peper). Schep er wat Griekse yoghurt over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het fruit in stukjes en meng alles in een kom.
-
Schil de gember en rasp fijn. Knijp de geraspte gember goed uit boven een kommetje (u hebt 1 à 2 eetl. sap nodig). Lepel het gembersap over het fruit.
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zwarte pitjes uit met een scherp mesje. Doe ze bij het fruit.
-
Snipper de blaadjes citroenmelisse fijn en meng onder de fruitsla. Dek af en zet de kom 2 u. in de koelkast.
-
Meng de Griekse yoghurt met de honing. Hebt u het graag nog zoeter, voeg dan wat bloemsuiker toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fruitsla over diepe borden of schaaltjes en kruid met zwarte peper (versier ook de rand van de borden met wat zwarte peper). Schep er wat Griekse yoghurt over.