- Bewaar

- Bewaar
Lamsbrochettes met champignons en Griekse salade
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Volle, vlezige Cru Bourgeois uit Haut-Médoc met dieprode kleur en fruitige neus met fijne houttoets. Soepele, fluweelachtige smaak en lange afdronk. Wijn Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie Saint-Emilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het lamsvlees bijna volledig ontdooien.
-
Leg de champignons in een kom en giet er 4 eetl. olijfolie bij. Kruid met rozemarijn, tijm, marjolein, peper en zout. Meng goed dooreen en laat 15 min. (of zelfs een hele nacht) trekken.
-
Snij de fetakaas in stukjes en rasp de halve komkommer.
-
Bereid de risone in kokend water met het bouillonblokje, gedurende 13 min. Spoel met koud water en overgiet met 1 eetl. olijfolie. Voeg de geraspte komkommer, de fetablokjes, de olijven, het citroensap, peper en zout toe.
-
Hak de verse munt fijn. U hebt 2 eetl. gehakte munt nodig. Dan voegt u de yoghurt toe. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Snij het vlees in blokjes van ± 3 cm. Stel de brochettes samen: afwisselend lamsvlees, een gemarineerde champignon en een kerstomaat.
-
Bestrijk de brochettes met ongeveer 1 eetl. olijfolie en laat ze gedurende 3 min. aan elke zijde bakken op de grill.
-
Afwerking:
-
Dien de lamsbrochettes op met de Griekse salade en de muntsaus.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Volle, vlezige Cru Bourgeois uit Haut-Médoc met dieprode kleur en fruitige neus met fijne houttoets. Soepele, fluweelachtige smaak en lange afdronk. Wijn Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie Saint-Emilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het lamsvlees bijna volledig ontdooien.
-
Leg de champignons in een kom en giet er 4 eetl. olijfolie bij. Kruid met rozemarijn, tijm, marjolein, peper en zout. Meng goed dooreen en laat 15 min. (of zelfs een hele nacht) trekken.
-
Snij de fetakaas in stukjes en rasp de halve komkommer.
-
Bereid de risone in kokend water met het bouillonblokje, gedurende 13 min. Spoel met koud water en overgiet met 1 eetl. olijfolie. Voeg de geraspte komkommer, de fetablokjes, de olijven, het citroensap, peper en zout toe.
-
Hak de verse munt fijn. U hebt 2 eetl. gehakte munt nodig. Dan voegt u de yoghurt toe. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Snij het vlees in blokjes van ± 3 cm. Stel de brochettes samen: afwisselend lamsvlees, een gemarineerde champignon en een kerstomaat.
-
Bestrijk de brochettes met ongeveer 1 eetl. olijfolie en laat ze gedurende 3 min. aan elke zijde bakken op de grill.
-
Afwerking:
-
Dien de lamsbrochettes op met de Griekse salade en de muntsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Volle, vlezige Cru Bourgeois uit Haut-Médoc met dieprode kleur en fruitige neus met fijne houttoets. Soepele, fluweelachtige smaak en lange afdronk. Wijn Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie Saint-Emilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.