Lentepizza met frisse groenten
Lentepizza met frisse groenten

Lentepizza met frisse groenten

50 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 468 kcal
Vet 13.7 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraat 60.3 g
Suiker 6.7 g
Vezel 3.8 g
Eiwit 24 g
Zout 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 40 min. in de oven

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en vouw 2 cm van de rand naar binnen.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de helft van de aspergepunten in stukken van 2 cm. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.

  4. Klop de eieren los met de room, de lente-uitjes, de helft van de waterkers en de stukjes asperge. Kruid met peper en zout.

  5. Schep het mengsel over het pizzadeeg en verdeel er de hele asperges en de geraspte kaas over. Duw er de kerstomaatjes (met het kroontje) in.

  6. Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de rest van de waterkers. Lekker zowel warm als koud.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 40 min. in de oven

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en vouw 2 cm van de rand naar binnen.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de helft van de aspergepunten in stukken van 2 cm. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.

  4. Klop de eieren los met de room, de lente-uitjes, de helft van de waterkers en de stukjes asperge. Kruid met peper en zout.

  5. Schep het mengsel over het pizzadeeg en verdeel er de hele asperges en de geraspte kaas over. Duw er de kerstomaatjes (met het kroontje) in.

  6. Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de rest van de waterkers. Lekker zowel warm als koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 468 kcal
Vet 13.7 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraat 60.3 g
Suiker 6.7 g
Vezel 3.8 g
Eiwit 24 g
Zout 2.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Les Hauts Rocs Rosé A.O.P. Ventoux

Bekijk het recept digitaal