- Bewaar

- Bewaar
Lentepizza met frisse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Les Hauts Rocs Rosé A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 40 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en vouw 2 cm van de rand naar binnen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de helft van de aspergepunten in stukken van 2 cm. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.
-
Klop de eieren los met de room, de lente-uitjes, de helft van de waterkers en de stukjes asperge. Kruid met peper en zout.
-
Schep het mengsel over het pizzadeeg en verdeel er de hele asperges en de geraspte kaas over. Duw er de kerstomaatjes (met het kroontje) in.
-
Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de rest van de waterkers. Lekker zowel warm als koud.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Les Hauts Rocs Rosé A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 40 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en vouw 2 cm van de rand naar binnen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de helft van de aspergepunten in stukken van 2 cm. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.
-
Klop de eieren los met de room, de lente-uitjes, de helft van de waterkers en de stukjes asperge. Kruid met peper en zout.
-
Schep het mengsel over het pizzadeeg en verdeel er de hele asperges en de geraspte kaas over. Duw er de kerstomaatjes (met het kroontje) in.
-
Bak ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de rest van de waterkers. Lekker zowel warm als koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Les Hauts Rocs Rosé A.O.P. Ventoux