Libanese broodjes
Libanese broodjes

Libanese broodjes

10 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de koriander en komijn grof.

  3. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  4. Meng de kruiden met de olijfolie.

  5. Toast de pitabroodjes kort en snij horizontaal in 2.

  6. Bereiding:
  7. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en verdeel er het oliemengsel over. Kruid met peper en zout. Schuif 5 min. onder de grill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let er op dat ze niet aanbranden).

  8. Afwerking:
  9. U kan gerust met de kruiden variëren. Ook lekker met bv. Provençaalse kruiden, paprikapoeder, oregano, enz.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de koriander en komijn grof.

  3. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  4. Meng de kruiden met de olijfolie.

  5. Toast de pitabroodjes kort en snij horizontaal in 2.

  6. Bereiding:
  7. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en verdeel er het oliemengsel over. Kruid met peper en zout. Schuif 5 min. onder de grill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let er op dat ze niet aanbranden).

  8. Afwerking:
  9. U kan gerust met de kruiden variëren. Ook lekker met bv. Provençaalse kruiden, paprikapoeder, oregano, enz.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal