- Bewaar

- Bewaar
Libanese broodjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet de koriander en komijn grof.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Meng de kruiden met de olijfolie.
-
Toast de pitabroodjes kort en snij horizontaal in 2.
-
Bereiding:
-
Leg de pitabroodjes op een bakplaat en verdeel er het oliemengsel over. Kruid met peper en zout. Schuif 5 min. onder de grill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let er op dat ze niet aanbranden).
-
Afwerking:
-
U kan gerust met de kruiden variëren. Ook lekker met bv. Provençaalse kruiden, paprikapoeder, oregano, enz.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet de koriander en komijn grof.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Meng de kruiden met de olijfolie.
-
Toast de pitabroodjes kort en snij horizontaal in 2.
-
Bereiding:
-
Leg de pitabroodjes op een bakplaat en verdeel er het oliemengsel over. Kruid met peper en zout. Schuif 5 min. onder de grill tot ze lichtbruin en krokant zijn (let er op dat ze niet aanbranden).
-
Afwerking:
-
U kan gerust met de kruiden variëren. Ook lekker met bv. Provençaalse kruiden, paprikapoeder, oregano, enz.