- Bewaar

- Bewaar
Mantelschelpnoten met waterkerscoulis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten ontdooien en dep droog.
-
Knip de waterkersblaadjes van de steeltjes. Hou 8 takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Maak de waterkerscoulis: laat 2 dl witte wijn met de room en mosterd tot de helft inkoken. Voeg de waterkersblaadjes toe en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Gril de ontdooide mantelschelpnoten kort (± 30 sec.) aan beide zijden.
-
Afwerking:
-
Verdeel 1 eetl. waterkerscoulis over 8 aperitiefschaaltjes. Schik daarop telkens een gegrilde mantelschelpnoot. Werk af met een takje waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten ontdooien en dep droog.
-
Knip de waterkersblaadjes van de steeltjes. Hou 8 takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Maak de waterkerscoulis: laat 2 dl witte wijn met de room en mosterd tot de helft inkoken. Voeg de waterkersblaadjes toe en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Gril de ontdooide mantelschelpnoten kort (± 30 sec.) aan beide zijden.
-
Afwerking:
-
Verdeel 1 eetl. waterkerscoulis over 8 aperitiefschaaltjes. Schik daarop telkens een gegrilde mantelschelpnoot. Werk af met een takje waterkers.