- Bewaar

- Bewaar
Meergranensandwich met varkensgebraadsalade
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in halvemaantjes.
-
Pel de eieren en snij in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Snij de sandwiches open en besmeer met de salade van varkensgebraad.
-
Verdeel er de slamix, de blokjes tomaat en de komkommer over.
-
Werk af met schijfjes ei en een draai van de pepermolen. Dek af met de bovenkant van de sandwich.
Sandwiches belegt u het best niet te vroeg. Maar alles voorbereiden kan natuurlijk wel vooraf.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in halvemaantjes.
-
Pel de eieren en snij in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Snij de sandwiches open en besmeer met de salade van varkensgebraad.
-
Verdeel er de slamix, de blokjes tomaat en de komkommer over.
-
Werk af met schijfjes ei en een draai van de pepermolen. Dek af met de bovenkant van de sandwich.
Sandwiches belegt u het best niet te vroeg. Maar alles voorbereiden kan natuurlijk wel vooraf.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux