Meergranensandwich met varkensgebraadsalade
Meergranensandwich met varkensgebraadsalade

Meergranensandwich met varkensgebraadsalade

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 410 kcal
Vet 26.7 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraat 26.1 g
Suiker 5.8 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 14.8 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Snij de tomaat in blokjes.

  5. Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in halvemaantjes.

  6. Pel de eieren en snij in schijfjes.

  7. Bereiding:
  8. Snij de sandwiches open en besmeer met de salade van varkensgebraad.

  9. Verdeel er de slamix, de blokjes tomaat en de komkommer over.

  10. Werk af met schijfjes ei en een draai van de pepermolen. Dek af met de bovenkant van de sandwich.

Tip

Sandwiches belegt u het best niet te vroeg. Maar alles voorbereiden kan natuurlijk wel vooraf.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Snij de tomaat in blokjes.

  5. Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in halvemaantjes.

  6. Pel de eieren en snij in schijfjes.

  7. Bereiding:
  8. Snij de sandwiches open en besmeer met de salade van varkensgebraad.

  9. Verdeel er de slamix, de blokjes tomaat en de komkommer over.

  10. Werk af met schijfjes ei en een draai van de pepermolen. Dek af met de bovenkant van de sandwich.

Tip

Sandwiches belegt u het best niet te vroeg. Maar alles voorbereiden kan natuurlijk wel vooraf.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 410 kcal
Vet 26.7 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraat 26.1 g
Suiker 5.8 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 14.8 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux

Bekijk het recept digitaal