- Bewaar

- Bewaar
Mihoen met Chinese kool, champignons en biefstuk
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de gember.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode ui, de lente-uitjes, het knoflook, het rode pepertje (laat de zaadjes erin als u van pikant houdt) en de koriander fijn.
-
Maak een vinaigrette met de sesamolie, 2 eetl. arachideolie, het limoensap, de rijstazijn, de gember, de rode ui, het knoflook, het pepertje, de honing en een snuifje zout.
-
Snij de grootste champignons in kleinere stukken. Maak de kleine champignons los van elkaar.
-
Snij de stengel citroengras in 2 en plet met de platte kant van een groot mes.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstvermicelli 4 min. gaar in water. Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de Chinese kool 5 à 8 min. met het citroengras. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de rijstvermicelli onder en breng op smaak met de helft van de vinaigrette. Laat nog even opwarmen.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een pan en bak de biefstukken kort. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in repen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de wokschotel over de borden en leg er enkele sneetjes vlees bovenop. Werk af met de rest van de vinaigrette, de sesamzaadjes en de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de gember.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de rode ui, de lente-uitjes, het knoflook, het rode pepertje (laat de zaadjes erin als u van pikant houdt) en de koriander fijn.
-
Maak een vinaigrette met de sesamolie, 2 eetl. arachideolie, het limoensap, de rijstazijn, de gember, de rode ui, het knoflook, het pepertje, de honing en een snuifje zout.
-
Snij de grootste champignons in kleinere stukken. Maak de kleine champignons los van elkaar.
-
Snij de stengel citroengras in 2 en plet met de platte kant van een groot mes.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstvermicelli 4 min. gaar in water. Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de Chinese kool 5 à 8 min. met het citroengras. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de rijstvermicelli onder en breng op smaak met de helft van de vinaigrette. Laat nog even opwarmen.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een pan en bak de biefstukken kort. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in repen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de wokschotel over de borden en leg er enkele sneetjes vlees bovenop. Werk af met de rest van de vinaigrette, de sesamzaadjes en de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië