- Bewaar

- Bewaar
Mihoensoep met vis en groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Argento Chardonnay Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het teentje knoflook fijn. Hou gescheiden.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Halveer de courgette in de lengte. Verwijder eventueel de pitten. Snij daarna in plakjes van 0,5 cm dik.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot. Stoof er de fijngesnipperde ui glazig in.
-
Voeg het fijngesnipperde teentje knoflook toe, samen met de wortelschijfjes, 2 koffiel. kerrie, de fijngeraspte gember en meng goed. Laat enkele minuten stoven.
-
Leng aan met 2 L groentebouillon. Laat 5 min. zachtjes koken.
-
Voeg de plakjes courgette toe, samen met de sojascheuten (diepvries niet ontdooien) en de diepgevroren snijbonen. Laat 8 à 10 min. koken op een zacht vuurtje.
-
Voeg de diepgevroren vismengeling en de rijstnoedels toe. Dek af, haal onmiddellijk van het vuur en laat 5 min. rusten.
-
Kruid met 2 eetl. oestersaus en 2 eetl. chilisaus en voeg naar smaak peper en zout toe.
-
Afwerking:
-
Werk af met fijngesneden lente-uitjes en dien meteen op.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Argento Chardonnay Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het teentje knoflook fijn. Hou gescheiden.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Halveer de courgette in de lengte. Verwijder eventueel de pitten. Snij daarna in plakjes van 0,5 cm dik.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot. Stoof er de fijngesnipperde ui glazig in.
-
Voeg het fijngesnipperde teentje knoflook toe, samen met de wortelschijfjes, 2 koffiel. kerrie, de fijngeraspte gember en meng goed. Laat enkele minuten stoven.
-
Leng aan met 2 L groentebouillon. Laat 5 min. zachtjes koken.
-
Voeg de plakjes courgette toe, samen met de sojascheuten (diepvries niet ontdooien) en de diepgevroren snijbonen. Laat 8 à 10 min. koken op een zacht vuurtje.
-
Voeg de diepgevroren vismengeling en de rijstnoedels toe. Dek af, haal onmiddellijk van het vuur en laat 5 min. rusten.
-
Kruid met 2 eetl. oestersaus en 2 eetl. chilisaus en voeg naar smaak peper en zout toe.
-
Afwerking:
-
Werk af met fijngesneden lente-uitjes en dien meteen op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Argento Chardonnay Argentinië