- Bewaar

- Bewaar
Mini-bladerdeegpasteitjes met kruidenkaas en tomatensalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Zet de mini-bladerdeegpasteitjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snipper ondertussen het bieslook, de munt en het knoflook fijn.
-
Meng onder de verse kaas en kruid met zwarte peper en zout.
-
Maak de tomatensalsa: verwijder de pitjes uit de tomaten en hak fijn. Snipper de platte peterselie en de sjalot fijn. Meng met de uitgelekte kappertjes, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Vul de mini-bladerdeegpasteitjes met een lepel kruidenkaas en verdeel er de tomatensalsa over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Zet de mini-bladerdeegpasteitjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snipper ondertussen het bieslook, de munt en het knoflook fijn.
-
Meng onder de verse kaas en kruid met zwarte peper en zout.
-
Maak de tomatensalsa: verwijder de pitjes uit de tomaten en hak fijn. Snipper de platte peterselie en de sjalot fijn. Meng met de uitgelekte kappertjes, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Vul de mini-bladerdeegpasteitjes met een lepel kruidenkaas en verdeel er de tomatensalsa over.