- Bewaar

- Bewaar
Mini-garnalencocktail met waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Klop de room halfstijf en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Ontpit ze en snij in blokjes.
-
Pers de halve citroen (u hebt 2 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Meng de tomatenblokjes met het citroen sap, het fijngesnipperde bieslook en de garnalen. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Meng de cocktailsaus met de opgeklopte room, de worcestersaus en de cayennepeper.
-
Verdeel de garnalencocktail over 12 brede glaasjes. Lepel er de saus over en werk af met de waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Klop de room halfstijf en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Ontpit ze en snij in blokjes.
-
Pers de halve citroen (u hebt 2 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Meng de tomatenblokjes met het citroen sap, het fijngesnipperde bieslook en de garnalen. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Meng de cocktailsaus met de opgeklopte room, de worcestersaus en de cayennepeper.
-
Verdeel de garnalencocktail over 12 brede glaasjes. Lepel er de saus over en werk af met de waterkers.