- Bewaar

- Bewaar
Mokkatruffels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de chocolade met 3 eetl. sterke koffie in een steelpan.
-
Zet de steelpan in een grotere kom met heet water op een zacht vuur (au bain-marie). Smelt de chocolade. Roer om.
-
Voeg de eidooier, de bloemsuiker en het amandelpoeder al roerend toe.
-
Laat gedurende 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Klop de slagroom lichtjes op en schep voorzichtig door de chocolademassa.
-
Rol vervolgens bolletjes van de mengeling.
-
Afwerking:
-
Rol de bolletjes door de amandelschilfers, de bresiliennenootjes of het cacaopoeder gemengd met bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de chocolade met 3 eetl. sterke koffie in een steelpan.
-
Zet de steelpan in een grotere kom met heet water op een zacht vuur (au bain-marie). Smelt de chocolade. Roer om.
-
Voeg de eidooier, de bloemsuiker en het amandelpoeder al roerend toe.
-
Laat gedurende 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Klop de slagroom lichtjes op en schep voorzichtig door de chocolademassa.
-
Rol vervolgens bolletjes van de mengeling.
-
Afwerking:
-
Rol de bolletjes door de amandelschilfers, de bresiliennenootjes of het cacaopoeder gemengd met bloemsuiker.