- Bewaar

- Bewaar
Noedels met sojascheuten, kip en reuzengarnalen
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Haal de staartjes van de reuzengarnalen. Snij de lente-uitjes fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Laat de krab uitlekken en maak het vlees los.
-
Snij de kip in fijne reepjes (diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Meng met 1 eetl. sojasaus, 1 eetl. ketjap en cayennepeper.
-
Snij de komkommer in schijfjes en de limoen in partjes.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een wok of grote braadpan en bak de reepjes kip al roerend gedurende 1 min. Voeg de sojascheuten toe en laat 2 min. bakken. Roer regelmatig om.
-
Voeg de noedels, de krab, de garnalen, de kippenbouillon, de wokolie en de lente-uitjes toe en laat al roerend bakken tot het geheel goed warm is. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel over de borden en strooi er wat pindanootjes en versnipperde koriander over. Versier met de schijfjes komkommer en de partjes limoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Haal de staartjes van de reuzengarnalen. Snij de lente-uitjes fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Laat de krab uitlekken en maak het vlees los.
-
Snij de kip in fijne reepjes (diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Meng met 1 eetl. sojasaus, 1 eetl. ketjap en cayennepeper.
-
Snij de komkommer in schijfjes en de limoen in partjes.
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem de kookpan van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de noedels los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een wok of grote braadpan en bak de reepjes kip al roerend gedurende 1 min. Voeg de sojascheuten toe en laat 2 min. bakken. Roer regelmatig om.
-
Voeg de noedels, de krab, de garnalen, de kippenbouillon, de wokolie en de lente-uitjes toe en laat al roerend bakken tot het geheel goed warm is. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel over de borden en strooi er wat pindanootjes en versnipperde koriander over. Versier met de schijfjes komkommer en de partjes limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc