- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met frisse groentjes en kippengehakt
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper samen met de lente-uitjes fijn.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en snij dan in plakjes.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij dan in dunne staafjes van ± 4 cm lang.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en bak het gehakt goudbruin. Roer regelmatig om en verdeel het gehakt in kleinere stukken met een houten lepel.
-
Kook intussen de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de sojasaus met de vloeibare honing en giet de helft over het gehakt. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in dezelfde wok en roerbak het rode pepertje, de helft van de lente-uitjes, de broccoli en de wortelen 5 min. Meng er de eiermie en de rest van de sojasausmengeling onder.
-
Voeg het gehakt opnieuw toe en doe er de radijzen bij. Laat nog 2 min. doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de lente-uitjes en het sesamzaad.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper samen met de lente-uitjes fijn.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en snij dan in plakjes.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij dan in dunne staafjes van ± 4 cm lang.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en bak het gehakt goudbruin. Roer regelmatig om en verdeel het gehakt in kleinere stukken met een houten lepel.
-
Kook intussen de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de sojasaus met de vloeibare honing en giet de helft over het gehakt. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in dezelfde wok en roerbak het rode pepertje, de helft van de lente-uitjes, de broccoli en de wortelen 5 min. Meng er de eiermie en de rest van de sojasausmengeling onder.
-
Voeg het gehakt opnieuw toe en doe er de radijzen bij. Laat nog 2 min. doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de lente-uitjes en het sesamzaad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône