Noedelwok met varkensreepjes en pindasaus
Noedelwok met varkensreepjes en pindasaus

Noedelwok met varkensreepjes en pindasaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 461 kcal
Vet 19.2 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraat 44 g
Suiker 14.2 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 25.8 g
Zout 2.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui, het knoflook en de koriander fijn.

  4. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  5. Snij de limoen in 2. Pers 1 helft en snij de andere helft in partjes. Meng het limoensap met de ketchup, de vissaus, de sojasaus, de bruine suiker, het knoflook, de pilipili, de pindakaas en 1/2 dl water.

  6. Hak de garnalenchips grof.

  7. Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de rijstolie in een wok en bak de ui en de varkensreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

  10. Bak de sojascheuten, de lente-uitjes en de noedels 5 min. in dezelfde wok. Maak de noedels los met een vork.

  11. Meng er de varkensreepjes en de pindasaus onder. Laat al roerend nog even opwarmen.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de noedels over de borden en werk af met de garnalenchips, de koriander en de partjes limoen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui, het knoflook en de koriander fijn.

  4. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  5. Snij de limoen in 2. Pers 1 helft en snij de andere helft in partjes. Meng het limoensap met de ketchup, de vissaus, de sojasaus, de bruine suiker, het knoflook, de pilipili, de pindakaas en 1/2 dl water.

  6. Hak de garnalenchips grof.

  7. Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de rijstolie in een wok en bak de ui en de varkensreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

  10. Bak de sojascheuten, de lente-uitjes en de noedels 5 min. in dezelfde wok. Maak de noedels los met een vork.

  11. Meng er de varkensreepjes en de pindasaus onder. Laat al roerend nog even opwarmen.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de noedels over de borden en werk af met de garnalenchips, de koriander en de partjes limoen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 461 kcal
Vet 19.2 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraat 44 g
Suiker 14.2 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 25.8 g
Zout 2.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië

Bekijk het recept digitaal