- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met varkensreepjes en pindasaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, het knoflook en de koriander fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de limoen in 2. Pers 1 helft en snij de andere helft in partjes. Meng het limoensap met de ketchup, de vissaus, de sojasaus, de bruine suiker, het knoflook, de pilipili, de pindakaas en 1/2 dl water.
-
Hak de garnalenchips grof.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een wok en bak de ui en de varkensreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Bak de sojascheuten, de lente-uitjes en de noedels 5 min. in dezelfde wok. Maak de noedels los met een vork.
-
Meng er de varkensreepjes en de pindasaus onder. Laat al roerend nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en werk af met de garnalenchips, de koriander en de partjes limoen.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, het knoflook en de koriander fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de limoen in 2. Pers 1 helft en snij de andere helft in partjes. Meng het limoensap met de ketchup, de vissaus, de sojasaus, de bruine suiker, het knoflook, de pilipili, de pindakaas en 1/2 dl water.
-
Hak de garnalenchips grof.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een wok en bak de ui en de varkensreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Bak de sojascheuten, de lente-uitjes en de noedels 5 min. in dezelfde wok. Maak de noedels los met een vork.
-
Meng er de varkensreepjes en de pindasaus onder. Laat al roerend nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en werk af met de garnalenchips, de koriander en de partjes limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië