- Bewaar

- Bewaar
Oosters vispotje met koolrabi en pompoen
Onze drankensuggesties
Wijn * Pinot Gris 1er Cru - A.C. Moselle luxembourgeoise Wijn * Richard Hamilton `Blown Away' Chardonnay - McLaren Vale - Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de sjalotten en de knoflookteentjes fijn.
-
Schil de aardappelen en de koolrabi's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij ook het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 1 cm.
-
Snij de pangasiusfilets in 8 stukken.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en voeg de fijngesnipperde sjalotten en knoflookteentjes, het pepertje, het saffraanpoeder en de groene curry toe. Roerbak 3 min.
-
Voeg de stukjes koolrabi, de aardappelblokjes, de stukjes pompoen, de kokosmelk en de witte wijn toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zeezout.
-
Meng er de zeevruchten onder en leg de visfilets boven op de groenten. Kruid met peper en zeezout. Laat nog 10 min. verder garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten en de vis over de borden en bestrooi met de fijngesnipperde koriander. Geef er eventueel nog een stukje brood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn * Pinot Gris 1er Cru - A.C. Moselle luxembourgeoise Wijn * Richard Hamilton `Blown Away' Chardonnay - McLaren Vale - Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de sjalotten en de knoflookteentjes fijn.
-
Schil de aardappelen en de koolrabi's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij ook het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 1 cm.
-
Snij de pangasiusfilets in 8 stukken.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en voeg de fijngesnipperde sjalotten en knoflookteentjes, het pepertje, het saffraanpoeder en de groene curry toe. Roerbak 3 min.
-
Voeg de stukjes koolrabi, de aardappelblokjes, de stukjes pompoen, de kokosmelk en de witte wijn toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zeezout.
-
Meng er de zeevruchten onder en leg de visfilets boven op de groenten. Kruid met peper en zeezout. Laat nog 10 min. verder garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten en de vis over de borden en bestrooi met de fijngesnipperde koriander. Geef er eventueel nog een stukje brood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn * Pinot Gris 1er Cru - A.C. Moselle luxembourgeoise Wijn * Richard Hamilton `Blown Away' Chardonnay - McLaren Vale - Australië