Oosterse runderwok met groene groentjes
Oosterse runderwok met groene groentjes

Oosterse runderwok met groene groentjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 692 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 75.5 g
Eiwit 50.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de sjalotten fijn.

  4. Snij de peultjes schuin in 4.

  5. Snij de ongeschilde courgette in staafjes van 3 cm lang en 0,5 cm dik.

  6. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  7. Hak de korianderblaadjes grof.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok of pan en bak de runderreepjes 3 min. gaar. Haal het vlees uit de wok en zet opzij.

  10. Verhit de rest van de rijstolie in dezelfde wok en roerbak de fijngesnipperde sjalotten glazig.

  11. Voeg dan de broccoli, de courgette en de peultjes toe en roerbak 4 min.

  12. Voeg de sesamolie en de sojasaus toe en roerbak nog 4 min.

  13. Kook intussen de noedels gaar (kook-tijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

  14. Meng de runderreepjes met de groenten in de wok en kruid met zwarte peper.

  15. Doe de gekookte noedels ook in de wok en meng goed.

  16. Afwerking:
  17. Bestrooi met de gehakte koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de sjalotten fijn.

  4. Snij de peultjes schuin in 4.

  5. Snij de ongeschilde courgette in staafjes van 3 cm lang en 0,5 cm dik.

  6. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  7. Hak de korianderblaadjes grof.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok of pan en bak de runderreepjes 3 min. gaar. Haal het vlees uit de wok en zet opzij.

  10. Verhit de rest van de rijstolie in dezelfde wok en roerbak de fijngesnipperde sjalotten glazig.

  11. Voeg dan de broccoli, de courgette en de peultjes toe en roerbak 4 min.

  12. Voeg de sesamolie en de sojasaus toe en roerbak nog 4 min.

  13. Kook intussen de noedels gaar (kook-tijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

  14. Meng de runderreepjes met de groenten in de wok en kruid met zwarte peper.

  15. Doe de gekookte noedels ook in de wok en meng goed.

  16. Afwerking:
  17. Bestrooi met de gehakte koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 692 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 75.5 g
Eiwit 50.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Leffe Bruin Abdijbier

Bekijk het recept digitaal