- Bewaar

- Bewaar
Paella Express
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Crianza | D.O.C. Rioja | Spanje Wijn Viña Sol Tempranillo | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kipfilets in gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de verse paprika's en snij in reepjes van 1/2 cm breed.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Bak de rijst glazig en overgiet met 6 dl water. Kruid met peper en zout en roer er 1 capsule saffraan onder. Laat 20 min. sudderen op een matig vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de blokjes kipfi let 10 min.
-
Snij de tomaten in stukken. Snipper het knoflook fijn.
-
Voeg de paprika's, de tomaten, het knoflook, de tijm en de laurier toe aan de kip. Roer er 1 capsule saffraan en het paprikapoeder onder. Laat ± 10 min. afgedekt sudderen. Voeg wat water toe indien nodig.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 3 min. sudderen. Voeg daarna de rivierkreeftjes toe en laat nog 2 min. sudderen.
-
Wanneer de rijst gaar is, roert u er de saus met kip en groentjes onder. Verwarm alles nog 5 min.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Crianza | D.O.C. Rioja | Spanje Wijn Viña Sol Tempranillo | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kipfilets in gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de verse paprika's en snij in reepjes van 1/2 cm breed.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Bak de rijst glazig en overgiet met 6 dl water. Kruid met peper en zout en roer er 1 capsule saffraan onder. Laat 20 min. sudderen op een matig vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de blokjes kipfi let 10 min.
-
Snij de tomaten in stukken. Snipper het knoflook fijn.
-
Voeg de paprika's, de tomaten, het knoflook, de tijm en de laurier toe aan de kip. Roer er 1 capsule saffraan en het paprikapoeder onder. Laat ± 10 min. afgedekt sudderen. Voeg wat water toe indien nodig.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 3 min. sudderen. Voeg daarna de rivierkreeftjes toe en laat nog 2 min. sudderen.
-
Wanneer de rijst gaar is, roert u er de saus met kip en groentjes onder. Verwarm alles nog 5 min.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Crianza | D.O.C. Rioja | Spanje Wijn Viña Sol Tempranillo | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje