- Bewaar

- Bewaar
Paella met gegrilde paprika en inktvisringen
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Le Champ des Murailles La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de inktvisringen volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de kastanjechampignons in 4 of 6.
-
Snij het pepertje in fijne ringen en verwijder de pitjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaten in 8 partjes.
-
Laat de gegrilde paprika's uitlekken en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede kookpot en bak de chipolata's ± 8 min. aan alle kanten. Voeg na 5 min. de kastanjechampignons toe en kruid met peper en zout. Haal de chipolata's en de kastanjechampignons uit de kookpot en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak het pepertje, de ui en het knoflook glazig. Voeg de rijst toe en meng goed.
-
Giet de kippenbouillon erbij en kruid met het paprikapoeder, het saffraanpoeder, peper en zout. Laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de stukjes gegrilde paprika, de tomaten, de chipolata's, de kastanjechampignons en de inktvisringen toe. Laat nog 15 min. verder garen. Kruid eventueel nog met peper en zout.
+ 18 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Snij 80 g kastanjechampignons en 1/2 tomaat in stukjes. 2 Kook 30 g risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 25 g chipolata gaar. 4 Roer er de kastanjechampignons en de tomaten onder en laat nog 5 min. garen. 5 Snij de chipolata's fijner en meng samen met de groenten onder de rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Le Champ des Murailles La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de inktvisringen volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de kastanjechampignons in 4 of 6.
-
Snij het pepertje in fijne ringen en verwijder de pitjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaten in 8 partjes.
-
Laat de gegrilde paprika's uitlekken en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede kookpot en bak de chipolata's ± 8 min. aan alle kanten. Voeg na 5 min. de kastanjechampignons toe en kruid met peper en zout. Haal de chipolata's en de kastanjechampignons uit de kookpot en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak het pepertje, de ui en het knoflook glazig. Voeg de rijst toe en meng goed.
-
Giet de kippenbouillon erbij en kruid met het paprikapoeder, het saffraanpoeder, peper en zout. Laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de stukjes gegrilde paprika, de tomaten, de chipolata's, de kastanjechampignons en de inktvisringen toe. Laat nog 15 min. verder garen. Kruid eventueel nog met peper en zout.
+ 18 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Snij 80 g kastanjechampignons en 1/2 tomaat in stukjes. 2 Kook 30 g risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 25 g chipolata gaar. 4 Roer er de kastanjechampignons en de tomaten onder en laat nog 5 min. garen. 5 Snij de chipolata's fijner en meng samen met de groenten onder de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Le Champ des Murailles La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières