- Bewaar

- Bewaar
Paella met spiering en gamba's
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Snij de chorizo in schijfjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de spieringen in reepjes en bewaar het been.
-
Snij de citroenen in partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote, diepe pan en bak de uien, het knoflook en de chorizo 5 min.
-
Voeg de reepjes spiering en het been (voor de smaak) toe. Bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Doe er de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes bij en laat kort meebakken.
-
Voeg de rijst en de diepgevroren erwten en prinsessenbonen toe.
-
Doe er de bouillon en de saffraan bij. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Dek af en laat ± 40 min. sudderen op een zacht vuur. Verwijder het been van de spieringen.
-
Leg na 30 min. de gamba's en de partjes citroen op de paella en dek af.
-
Bestrooi de paella met de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Snij de chorizo in schijfjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de spieringen in reepjes en bewaar het been.
-
Snij de citroenen in partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote, diepe pan en bak de uien, het knoflook en de chorizo 5 min.
-
Voeg de reepjes spiering en het been (voor de smaak) toe. Bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Doe er de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes bij en laat kort meebakken.
-
Voeg de rijst en de diepgevroren erwten en prinsessenbonen toe.
-
Doe er de bouillon en de saffraan bij. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Dek af en laat ± 40 min. sudderen op een zacht vuur. Verwijder het been van de spieringen.
-
Leg na 30 min. de gamba's en de partjes citroen op de paella en dek af.
-
Bestrooi de paella met de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis