- Bewaar

- Bewaar
Paella met zeevruchten en kippendrumsticks
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de kippendrumsticks, de langoustines, de scampi's en de inktvisringen oppervlakkig ontdooien. Dep droog met keukenpapier.
-
Hak de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de chorizo in schijfjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime braadpan. Bak de kippendrumsticks aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Dek af en bak 25 min. op een zacht vuur.
-
Haal de drumsticks uit de pan.
-
Bak de fijngehakte ui, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes bruin in dezelfde pan.
-
Voeg de chorizoschijfjes, de inktvisringen, de rijst, het saffraanpoeder en de tomatenstukjes toe. Meng goed en leg de kippendrumsticks op de rijstmengeling. Giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg indien nodig extra kippenbouillon toe.
-
Leg de langoustines en de scampi's op de paella. Dek af en laat nog 10 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de kippendrumsticks, de langoustines, de scampi's en de inktvisringen oppervlakkig ontdooien. Dep droog met keukenpapier.
-
Hak de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de chorizo in schijfjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime braadpan. Bak de kippendrumsticks aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Dek af en bak 25 min. op een zacht vuur.
-
Haal de drumsticks uit de pan.
-
Bak de fijngehakte ui, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes bruin in dezelfde pan.
-
Voeg de chorizoschijfjes, de inktvisringen, de rijst, het saffraanpoeder en de tomatenstukjes toe. Meng goed en leg de kippendrumsticks op de rijstmengeling. Giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg indien nodig extra kippenbouillon toe.
-
Leg de langoustines en de scampi's op de paella. Dek af en laat nog 10 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya - Spanje