- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoeken met dulce de leche en nootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwijder het etiket van het blik gecondenseerde melk en zet het in een grote kookpot. Voeg water toe tot het blik onderstaat, zet een deksel op de pot en laat 3 u. koken op een zacht vuur.
-
Controleer regelmatig of het blik nog onderstaat, anders zou het kunnen ontploffen. Voeg indien nodig water toe.
-
Laat het blik volledig afkoelen voor u het open maakt. De gecondenseerde melk met suiker zou veranderd moeten zijn in dulce de leche.
-
Doe de bloem, de eieren, de vanillesuiker, het zout en de melk in een mengkom en mix met een staafmixer tot er geen klonters meer zijn. Dek af met een propere keukenhanddoek en laat 15 min. rusten.
-
Smelt 1/2 koffiel. boter in een pan en schep er wat beslag in. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal tot u 8 pannenkoeken hebt.
-
Vouw de pannenkoeken in 4 en leg er 2 op elk bord. Verdeel er de dulce de leche in lijntjes over met een lepel en bestrooi met de notenstukjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwijder het etiket van het blik gecondenseerde melk en zet het in een grote kookpot. Voeg water toe tot het blik onderstaat, zet een deksel op de pot en laat 3 u. koken op een zacht vuur.
-
Controleer regelmatig of het blik nog onderstaat, anders zou het kunnen ontploffen. Voeg indien nodig water toe.
-
Laat het blik volledig afkoelen voor u het open maakt. De gecondenseerde melk met suiker zou veranderd moeten zijn in dulce de leche.
-
Doe de bloem, de eieren, de vanillesuiker, het zout en de melk in een mengkom en mix met een staafmixer tot er geen klonters meer zijn. Dek af met een propere keukenhanddoek en laat 15 min. rusten.
-
Smelt 1/2 koffiel. boter in een pan en schep er wat beslag in. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal tot u 8 pannenkoeken hebt.
-
Vouw de pannenkoeken in 4 en leg er 2 op elk bord. Verdeel er de dulce de leche in lijntjes over met een lepel en bestrooi met de notenstukjes.