- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoekentaart met roze slagroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de kiwi of vraag het aan je hulpkok. Daarna mag je hem in schijfjes snijden.
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel. Dit kan je doen door erop te kloppen met een houten lepel boven een kommetje.
-
Pel de clementine en haal de partjes uit elkaar.
-
Bereiding:
-
Laat je hulpkok de boter smelten in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Doe de gesmolten boter, de bloem, de eieren, de suiker, de vanillesuiker en de melk in een kom.
-
Mix met een staafmixer tot een mooi glad beslag zonder klonters.
-
Nu kan de hulpkok beginnen te bakken: verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er per pannenkoek 1 koffielepel arachideolie in. Schep 1 kleine pollepel beslag in de pan en bak een pannenkoek. Je hebt er een 12-tal nodig.
-
Leg een pannenkoek op een groot bord. Smeer er 1 eetlepel frambozenconfituur op en leg er nog een pannenkoek op. Herhaal dit tot alle pannenkoeken op zijn. Op de bovenste pannenkoek smeer je geen confituur.
-
Klop de room op. Meng er 2 eetlepels frambozenconfituur onder. Lepel de roze slagroom over de bovenste pannenkoek.
-
Afwerking:
-
Werk af met de granaatappelpitjes, de clementine en de kiwi.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de kiwi of vraag het aan je hulpkok. Daarna mag je hem in schijfjes snijden.
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel. Dit kan je doen door erop te kloppen met een houten lepel boven een kommetje.
-
Pel de clementine en haal de partjes uit elkaar.
-
Bereiding:
-
Laat je hulpkok de boter smelten in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Doe de gesmolten boter, de bloem, de eieren, de suiker, de vanillesuiker en de melk in een kom.
-
Mix met een staafmixer tot een mooi glad beslag zonder klonters.
-
Nu kan de hulpkok beginnen te bakken: verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er per pannenkoek 1 koffielepel arachideolie in. Schep 1 kleine pollepel beslag in de pan en bak een pannenkoek. Je hebt er een 12-tal nodig.
-
Leg een pannenkoek op een groot bord. Smeer er 1 eetlepel frambozenconfituur op en leg er nog een pannenkoek op. Herhaal dit tot alle pannenkoeken op zijn. Op de bovenste pannenkoek smeer je geen confituur.
-
Klop de room op. Meng er 2 eetlepels frambozenconfituur onder. Lepel de roze slagroom over de bovenste pannenkoek.
-
Afwerking:
-
Werk af met de granaatappelpitjes, de clementine en de kiwi.