Pannenkoekjes met verse kaas
Pannenkoekjes met verse kaas

Pannenkoekjes met verse kaas

20 min.
Tussendoortje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de bloem met de havermout en de vanillesuiker.

  3. Klop er het ei onder, het citroensap en de verse kaas.

  4. Verhit wat olie in een grote pan en bak er 3 à 4 pannenkoekjes tegelijkertijd in. Draai halverwege om.

  5. Herhaal dit tot al het deeg verwerkt is.

Tip

Voeg stukjes fruit toe aan het deeg voordat u de pannenkoeken bakt: stukjes appel, peer, meloen, mango of ananas.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de bloem met de havermout en de vanillesuiker.

  3. Klop er het ei onder, het citroensap en de verse kaas.

  4. Verhit wat olie in een grote pan en bak er 3 à 4 pannenkoekjes tegelijkertijd in. Draai halverwege om.

  5. Herhaal dit tot al het deeg verwerkt is.

Tip

Voeg stukjes fruit toe aan het deeg voordat u de pannenkoeken bakt: stukjes appel, peer, meloen, mango of ananas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 2.7 g

Bekijk het recept digitaal