- Bewaar

- Bewaar
Parmentier van zoete aardappel en maanzaad met zwarte linzen
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Château du Luc - A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes. - Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes. - Snij de ongeschilde courgettes in schijfjes. Kruid met peper en zout en bestrijk met de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de linzen en de paprikablokjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Pureer samen met het roomalternatief. Meng er het maanzaad onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant.
-
Schep de linzen en de paprika in een ovenschaal en leg er de courgetteschijfjes op. Verdeel er de zoeteaardappelpuree over en bestrooi met het paneermeel.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste minuten de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Château du Luc - A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes. - Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes. - Snij de ongeschilde courgettes in schijfjes. Kruid met peper en zout en bestrijk met de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de linzen en de paprikablokjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Pureer samen met het roomalternatief. Meng er het maanzaad onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant.
-
Schep de linzen en de paprika in een ovenschaal en leg er de courgetteschijfjes op. Verdeel er de zoeteaardappelpuree over en bestrooi met het paneermeel.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste minuten de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Château du Luc - A.O.P. Côtes de Bourg