- Bewaar

- Bewaar
Pasta met geroosterde pompoen en feta (gluten- en lactosevrij)
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Negroamaro Rosato I.G.T. Salento Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Hak de rucola en de oregano grof.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de pompoenblokjes in een grote ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Roer er de oregano en de tijm onder en kruid met peper. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg na 15 min. de spekreepjes toe aan de pompoen en roer alles goed onder elkaar.
-
Kook intussen de glutenvrije penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pompoenblokjes met spekreepjes onder de pasta en bestrooi met de geraspte pecorino en de grofgehakte rucola.
Nog sneller aan tafel: gebruik pompoenblokjes uit de diepvries. Bak de spekblokjes dan eerst 5 min. in de oven. Roer er de diepgevroren pompoenblokjes onder en laat nog 10 min. verder garen.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Negroamaro Rosato I.G.T. Salento Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Hak de rucola en de oregano grof.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de pompoenblokjes in een grote ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Roer er de oregano en de tijm onder en kruid met peper. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg na 15 min. de spekreepjes toe aan de pompoen en roer alles goed onder elkaar.
-
Kook intussen de glutenvrije penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pompoenblokjes met spekreepjes onder de pasta en bestrooi met de geraspte pecorino en de grofgehakte rucola.
Nog sneller aan tafel: gebruik pompoenblokjes uit de diepvries. Bak de spekblokjes dan eerst 5 min. in de oven. Roer er de diepgevroren pompoenblokjes onder en laat nog 10 min. verder garen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Negroamaro Rosato I.G.T. Salento Piana del Sole Puglia - Italië