- Bewaar

- Bewaar
Pasta met wintergroenten, cheddar en Ardens gebraad
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Wijn Côtes du Rhône Villages A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de cheddar in fijne staafjes.
-
Hak het bieslook grof.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij een stukje van het voetje van de spruiten en snij de rest in schijfjes.
-
Schil de pastinaken en snij in dunne staafjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.
-
Snij het Ardens gebraad in gelijke sneden.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staafjes pastinaak 8 min. goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten samen met de komijnzaadjes 5 min.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de sneden Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Giet de sojasaus over de spruiten en kruid met peper en zout.
-
Meng de uitgelekte pasta met de spruitjes en de reepjes zongedroogde tomaat.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes pastinaak en cheddar op. Bestrooi met de grofgehakte walnootpitten en het bieslook. Serveer met de sneetjes Ardens gebraad.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Wijn Côtes du Rhône Villages A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de cheddar in fijne staafjes.
-
Hak het bieslook grof.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij een stukje van het voetje van de spruiten en snij de rest in schijfjes.
-
Schil de pastinaken en snij in dunne staafjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.
-
Snij het Ardens gebraad in gelijke sneden.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staafjes pastinaak 8 min. goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten samen met de komijnzaadjes 5 min.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de sneden Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Giet de sojasaus over de spruiten en kruid met peper en zout.
-
Meng de uitgelekte pasta met de spruitjes en de reepjes zongedroogde tomaat.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes pastinaak en cheddar op. Bestrooi met de grofgehakte walnootpitten en het bieslook. Serveer met de sneetjes Ardens gebraad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Wijn Côtes du Rhône Villages A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt