Pasta met wintergroenten, cheddar en Ardens gebraad
Pasta met wintergroenten, cheddar en Ardens gebraad

Pasta met wintergroenten, cheddar en Ardens gebraad

Hoofdgerecht
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 814 kcal
Vet 37.4 g
Koolhydraat 59.5 g
Eiwit 59.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (30 min.)

  3. Snij de cheddar in fijne staafjes.

  4. Hak het bieslook grof.

  5. Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  6. Snij een stukje van het voetje van de spruiten en snij de rest in schijfjes.

  7. Schil de pastinaken en snij in dunne staafjes.

  8. Snij de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.

  9. Snij het Ardens gebraad in gelijke sneden.

  10. Bereiding:
  11. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  12. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staafjes pastinaak 8 min. goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  13. Verhit 3 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten samen met de komijnzaadjes 5 min.

  14. Smelt de boter in een braadpan en bak de sneden Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.

  15. Giet de sojasaus over de spruiten en kruid met peper en zout.

  16. Meng de uitgelekte pasta met de spruitjes en de reepjes zongedroogde tomaat.

  17. Afwerking:
  18. Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes pastinaak en cheddar op. Bestrooi met de grofgehakte walnootpitten en het bieslook. Serveer met de sneetjes Ardens gebraad.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (30 min.)

  3. Snij de cheddar in fijne staafjes.

  4. Hak het bieslook grof.

  5. Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  6. Snij een stukje van het voetje van de spruiten en snij de rest in schijfjes.

  7. Schil de pastinaken en snij in dunne staafjes.

  8. Snij de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.

  9. Snij het Ardens gebraad in gelijke sneden.

  10. Bereiding:
  11. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  12. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staafjes pastinaak 8 min. goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  13. Verhit 3 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten samen met de komijnzaadjes 5 min.

  14. Smelt de boter in een braadpan en bak de sneden Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.

  15. Giet de sojasaus over de spruiten en kruid met peper en zout.

  16. Meng de uitgelekte pasta met de spruitjes en de reepjes zongedroogde tomaat.

  17. Afwerking:
  18. Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes pastinaak en cheddar op. Bestrooi met de grofgehakte walnootpitten en het bieslook. Serveer met de sneetjes Ardens gebraad.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 814 kcal
Vet 37.4 g
Koolhydraat 59.5 g
Eiwit 59.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Keizer Karel Robijn Rood Wijn Côtes du Rhône Villages A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt

Bekijk het recept digitaal