- Bewaar

- Bewaar
Penne met romige champignons en saliecrumble
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond bier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 2.
-
Hak de rucola grof.
-
Snipper de sjalotten, het knoflook en de salie fijn.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak het paneermeel goudbruin en meng er de salie onder.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.
-
Overgiet de champignons met het plataardig alternatief voor room en kruid met peper en zout. Laat nog 2 min. opwarmen.
-
Meng de romige champignons en e rucola onder de penne. Bestroi met de saliecrumble.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond bier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 2.
-
Hak de rucola grof.
-
Snipper de sjalotten, het knoflook en de salie fijn.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak het paneermeel goudbruin en meng er de salie onder.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.
-
Overgiet de champignons met het plataardig alternatief voor room en kruid met peper en zout. Laat nog 2 min. opwarmen.
-
Meng de romige champignons en e rucola onder de penne. Bestroi met de saliecrumble.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond bier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië