- Bewaar

- Bewaar
Pittige auberginetortilla
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Navarro Lopez 'Para Celsus' Tempranillo Viño de la Tierra de Castilla - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
-
Snij de aubergine in de lengte in 4 en dan in hele fijne plakjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de ui 5 min. Voeg de aubergine en de tomatenpuree samen met 5 cl water toe. Laat nog 10 min. stoven en roer regelmatig.
-
Voeg de piment d'espelette, de verse kaas en de fijngehakte peterselie toe. Kruid met peper en zout. Meng goed, haal van het vuur en laat lichtjes afkoelen.
-
Doe de aubergine bij de losgeklopte eieren, voeg de aardappelblokjes toe en meng goed.
-
Vet een ovenvaste pan in met 1 eetl. olijfolie en giet er het eiermengsel in. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lauw worden.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Navarro Lopez 'Para Celsus' Tempranillo Viño de la Tierra de Castilla - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
-
Snij de aubergine in de lengte in 4 en dan in hele fijne plakjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de ui 5 min. Voeg de aubergine en de tomatenpuree samen met 5 cl water toe. Laat nog 10 min. stoven en roer regelmatig.
-
Voeg de piment d'espelette, de verse kaas en de fijngehakte peterselie toe. Kruid met peper en zout. Meng goed, haal van het vuur en laat lichtjes afkoelen.
-
Doe de aubergine bij de losgeklopte eieren, voeg de aardappelblokjes toe en meng goed.
-
Vet een ovenvaste pan in met 1 eetl. olijfolie en giet er het eiermengsel in. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lauw worden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Navarro Lopez 'Para Celsus' Tempranillo Viño de la Tierra de Castilla - Spanje